nijntje boek met je eigen naam op, kies uit 3 verhalen Shedeals nijntje boek met je eigen naam op, kies uit 3 verhalen

Speel samen met nijntje de hoofdrol in je eigen uniek boek. Kies uit 3 verhalen, ‘nijntje leert lezen’, ‘nijntje maakt muziek’ en ‘nijntje, een feest voor jou’ jouw favoriet. Laat dat boek bedrukken met je naam en een persoonlijk boodschap. Een origineler Sinterklaascadeau of een verrassing voor onder de kerstboom bestaat er toch niet!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 3 opties:

  • Kies uit de 3 nijntje verhalen ‘nijntje leert lezen’, ‘nijntje maakt muziek’ en ‘nijntje, een feest voor jou’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een softcover en betaal slechts € 12,99 i.p.v. € 17,95.
  • Kies uit de 3 nijntje verhalen ‘nijntje leert lezen’, ‘nijntje maakt muziek’ en ‘nijntje, een feest voor jou’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een hardcover en betaal slechts € 14,99 i.p.v. € 20,95.
  • Kies uit de 3 nijntje verhalen ‘nijntje leert lezen’, ‘nijntje maakt muziek’ en ‘nijntje, een feest voor jou’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een hardcover + een mini nijntje knuffel en betaal slechts € 20,99 i.p.v. € 29,50.

*Let op: je dient nog wel de verzendkosten van € 4,95 te betalen op de website van de partner.

Meer info over de nijntje verhalen:

nijntje leert lezen

'Moeder Pluis leest een verhaaltje voor aan nijntje en Nina voor het slapengaan. Op school vraagt juf of nijntje zelf iets wil voorlezen. Zou nijntje dat wel kunnen?' De naam van uw (klein)kind wordt op een unieke wijze in het boekje verwerkt. Hierdoor wordt het een interactief boek en is het erg leuk om (voor) te lezen.

nijntje maakt muziek

'nijntje houdt heel veel van muziek. Ze kan met haar blokfluit zelf muziek maken. Maar het zou nog veel leuker zijn als ze in een orkest zou kunnen spelen... Ben je benieuwd wie er allemaal komen?'

nijntje, een feest voor jou 

'nijntje en haar vriendjes gaan naar een feest. Niet zomaar een feest; het is het feest van een door jou op te geven hoofdpersoon. nijntje en haar vriendjes verkleden zich met maskers. Vervolgens gaan ze samen met de door u op te geven hoofdpersoon raden wie iedereen is. Zouden ze raden wie er achter de maskers verstopt zitten?' Het boek gaat niet specifiek over een verjaardagsfeest en is daardoor een zeer uniek cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid!

Specificaties:

  • Afmeting boek: 21 x 21 cm
  • Pagina’s: 28

Hoe ga je te werk?

  • 1. Koop je Shedealsvoucher aan
  • 2. Surf naar https://www.personalgifts.nl/sd-nijntje en kies daar het boek dat je wil personaliseren.
  • 3. Personaliseer je boek met een naam en tekstboodschap
  • 4. Geef bij het afrekenen in het vakje ‘kortingscode’ de code terug die op je Shedealsvoucher staat, die begint met SDNIJN. De korting wordt automatisch verrekend.
  • 5. Geniet van je gepersonaliseerd boek!

© Mercis

Product #: 76887 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €17.95 $17.95 Available from: Shedeals