Champagne en romantiek, meer heb je niet nodig voor een gezellig weekend Shedeals Champagne en romantiek, meer heb je niet nodig voor een gezellig weekend

Vergeet de tijd, zet de stress van het dagelijks leven opzij, voor een romantische tête-à-tête moet je hier zijn. Het kasteel ligt vlak bij Sedan, midden in de champagne-streek, op een domein van 28 hectare met grote stallen en paardrijdfaciliteiten. Je verblijft in de elegant ingerichte Deluxe Superior Suite Annexe, inclusief eigen zitkamer. Op het domein kan je naast paardrijden ook tennissen, genieten van de wintertuin of wandelen over het prachtige, natuurlijke domein. Naast een welkomstdrankje bij aankomt, kan je genieten van een luxe-ontbijt mét champagne.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Reserveer je verblijf bij het Château du Faucon hotel vanaf € 160 i.p.v. € 223 per kamer, per nacht, inclusief:

  • Verblijf in een Double Superior Annexe kamer
  • Inclusief ontbijt met champagne
  • Welkomstdrankje

OF

Reserveer je verblijf bij het Château du Faucon hotel vanaf € 230 i.p.v. € 326 per kamer, per nacht, inclusief:

  • Verblijf in een Double Superior Annexe kamer
  • Inclusief ontbijt met champagne
  • Welkomstdrankje
  • Driegangendiner

Deze aanbieding blijft geldig tot en met 20 november 2017. Verblijf is mogelijk vanaf 17/10/2017 tot en met 31/03/2018 op basis van beschikbaarheid.

Château du Faucon****

Le Domaine Chateau du Faucon met restaurant is gevestigd in een kasteel op 15 minuten rijden van Sedan. Het domein heeft een park van 28 hectare met grote stallen en faciliteiten om paard te rijden.
De kamers zijn elegant ingericht en bevinden zich in het kasteel of in de bijgebouwen. Sommige kamers hebben een douche met massagestralen, of bieden een prachtig uitzicht op het park en de bossen.
De wintertuin van Le Domaine Chateau du Faucon is een prachtige plek voor een wandeling. Als je wil kan je je eigen paard meenemen en een stal huren bij je accommodatie.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 76637 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €223 $223 Available from: Shedeals