Geniet van het fantastisch sprookjesballet, De Kleine Prins Shedeals Geniet van het fantastisch sprookjesballet, De Kleine Prins

Deze verbluffende show van de kleine prins is zowel voor volwassenen die, al zijn ze het misschien vergeten, ook ooit klein waren en natuurlijk voor kinderen. Twintig balletdansers- en acteurs van de Nationale Opera van Oekranië nemen je mee naar de magische wereld van de kleine prins. Koop nu je tickets in categorie 1 of 2 met een fameuze Shedealskorting.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Kies uit een ticket voor categorie 1 of 2 in Brussel of Luik:

  • Ticket volwassenen in categorie 1: Slechts € 34,30 i.p.v € 49.
  • Ticket volwassenen in categorie 2: Slechts € 30,80 i.p.v € 44.
  • Ticket kinderen categorie 1: Slechts € 24,50 i.p.v. € 49. 
  • Ticket kinderen categorie 2: Slechts € 22 i.p.v. € 44. 

Tickets worden gegeven op vertoon van je Shedealsvoucher aan de kassa.

Meer info over de balletvoorstelling ‘De Kleine Prins’:

In 1943, toen in Europa oorlog woedde, verscheen in New York ‘De Kleine Prins’ een poëtisch en filosofisch sprookje dat sober geschreven en prachtig geïllustreerd door Antoine Saint-Exupéry. Uiteindelijk groeide het uit tot het tweede best verkopende boek ter wereld!

De Kleine Prins blijft de wereld verwonderen, want er werden audiobewerkingen voor opera’s, musicals, strips, films en gezelschapspelletjes van gemaakt. Het verhaal diende zelfs als inspiratie voor een themapark in de Futuroscope in Poitiers.

Alle ontmoetingen van de Kleine Prins, die op aarde is geland vanaf de asteroïde B-612, symboliseren de dingen van het leven en kunnen als een allegorie worden gezien. De twintig balletdansers- en acteurs van de Nationale Opera van Oekraïne gaan de uitdaging aan om een show neer te zetten die minstens even magisch is als het sprookje zelf. Kom langs en kijk zelf of ze in hun opzicht geslaagd zijn.

Praktische info:

  • Op woensdag 29 november 2017, om 14:00u in het Palais des Congrès in Luik
  • Of op vrijdag 1 december 2017, om 18:00u in het Saint-Michel theater in Brussel
Product #: 76630 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44 $44 Available from: Shedeals