Ontdek het magische ballet: De Notenkraker door de nationale Opera van Oekraïne Shedeals Ontdek het magische ballet: De Notenkraker door de nationale Opera van Oekraïne

Een waar sprookje, is deze befaamde balletuitvoering, de Notenkraker. Een echte klassieker, die van generatie op generatie, van jong tot oud, telkens de show steelt op de vrolijke noten van componist Tchaikovsky. De kleine Sofiya Pisaryeva speelt de rol van Clara en ze wordt begeleid door het ballet van de Nationale Opera van Oekraïne.

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Kies uit een ticket voor categorie 1 of 2 te Brussel, Luik of Louvain la Neuve:

  • Ticket in categorie 1: Slechts € 44,99 i.p.v € 65.
  • Ticket in categorie 2: Slechts € 34,99 i.p.v € 55.
  • Ticket in categorie 3: Slechts € 29,99 i.p.v. € 45.

Tickets worden gegeven op vertoon van je Shedealsvoucher aan de kassa.

De Notenkraker: Een balletuitvoering van hoogstaand niveau

De prachtige muziek van Tchaikovsky, de virtuositeit van de dansers, het fantastische decor en de schitterende kostuums maken van dit spektakel een ontroerend verhaal, een echt sprookje voor alle leeftijden.

Zo’n vijftig ballerina's en dansers zullen je verleiden gedurende dit historische en simpelweg magnifieke ballet. Op kerstavond ontvangt Clara van haar nonkel een Notenkraker. Het is tijdens die nacht dat een fantastisch verhaal tot leven komt en de Notenkraker zich omtovert tot een echte prins.

Het Nationaal Opera Theater van Oekraïne, opgericht in Charkov, de tweede grootste stad van Oekraïne (meer dan één miljoen inwoners) is een van de belangrijkste lyrische huizen van de Oost-Europese landen. Zo’n 800 mensen, dansers, zangers, muzikanten, decorateurs, technici zijn er werkzaam. Ze hebben bijna 100 artiesten en geven meer dan 200 shows per jaar.

Praktische info:

  • Op zondag 26 november 2017, om 14:00u in het Forumtheater in Luik
  • Op zaterdag 2 december 2017, om 14:00u in de Aula Magna in Louvain-la-neuve
  • Of op zondag 3 december 2017, om 18:30u in het Saint-Michel theater in Brussel
Product #: 76580 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €45 $45 Available from: Shedeals