Zoek de luxe en rust niet te ver: overnacht in Brussel incl. champagne-ontbijt Shedeals Zoek de luxe en rust niet te ver: overnacht in Brussel incl. champagne-ontbijt

Dit edgy hotel in de bruisende en luxueuze Louizawijk doet er alles aan om zijn hippe imago in stand te houden. De inrichting door Italiaans designer Matteo Thun plaatst dit hotel boven aan ons lijstje van places to stay. Na een middagje shoppen, kom je tot rust in de prachtige lounge met New Yorkse flair, waar je kunt genieten van een huisgeshakete cocktail. Stoom afblazen kan ook in de fitnessruimte, of je kunt een van de talloze gratis films op je kamer bekijken. ‘s Avonds geniet je van en internationaal gerecht in het restaurant, en de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Klaar voor de tweede shoppingronde!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Reserveer je verblijf bij het Pentahotel vanaf € 89 i.p.v. € 195 per kamer, per nacht, inclusief:

  • Verblijf in een Penta Plus kamer
  • Inclusief champagne-ontbijt
  • Gratis water en Anatomicals-beautyproducten op de kamer
  • Late check-out tot 13:00u.

Deze aanbieding blijft geldig tot en met 20 november 2017. Verblijf is mogelijk vanaf 20/10/2017 tot en met 25/02/2018 op basis van beschikbaarheid.

Pentahotel****

Penta is geen hotel, penta is een manier van denken. In een wereld vol saaie hotelervaringen, creëert pentahotels een nieuwe cultus van gelijkgezinde reizigers die dezelfde conventies als altijd zat zijn. Ben jij zo iemand? Boek dan snel je verblijf en geniet van wat penta je te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 76535 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €195 $195 Available from: Shedeals