Begeleide luxueuze citytrip van 5 dagen in het magische Istanbul Shedeals Begeleide luxueuze citytrip van 5 dagen in het magische Istanbul

Impressionante moskeeën, prachtige paleizen met schitterende tuinen, gezellige souks, … Istanbul is een waar openluchtmuseum! De stad is een mix van cultuur, lekker eten en gastvrijheid overgoten met een flinke dosis Oosterse magie. Mis je afspraak met Istanbul niet dit jaar en profiteer dankzij Shedeals van een extra zacht prijsje.

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

Je betaalt slechts € 499 i.p.v. € 798 per persoon voor een magische citytrip naar Istanbul inclusief te vertrekken op 14/03/2018:

  • 5 dagen – 4 nachten
  • Heen- en terugvlucht met Pegasus Airlines en taxen.
  • Verblijf in een tweepersoonskamer met ontbijtbuffet in het Crowne Plaza Harbiye 5* of gelijkwaardig
  • Vervoer per luxe touringcar **** (met toegang tot WiFi)
  • In het programma genoemde bezoeken: kabelbaan voor een fenomenaal uitzicht op de Gouden Hoorn, de Hippodroom, de Blauwe Moskee, de Egyptische bazaar, de bruisende Kumkapi buurt, het Topkapi paleis, de Bosphorus, de Aya Sophia ...
  • Tweetalige (NL –FR) lokale gids tijdens de hele reis
  • Premium garantiefond
  • Belgische BTW (2,73%) en lokale taksen
  • Optioneel: lunch of avondmaal, bezoek Hagia Sophie, bezoek aan de citernes, bezoek van het eiland Bostanci, boottocht op de Bosporus, bezoek aan het prinseneiland Buyukada, tocht per paardenkoets op het prinseneiland Buyukada en een spektakelavond in Kervanseray met buikdanseressen.
  • Niet inbegrepen: dranken en persoonlijke uitgaven, Visa kosten van € 15 via internet, verzekeringen (annualtie, bijstand, …).

Meer info over deze magische reis:

Oppotunity Travel nodigt jou uit om 5 fantastische dagen te beleven in Istanbul waar je zult verblijven in het Crowne PLaza Harbiye 5* hotel (of gelijkwaardig) en elke dag mag aanschuiven aan een heus ontbijtbuffet. Jouw tweetalige gids neemt je tijdens je verblijf mee naar de hoogtepunten van de stad: de beroemde souks, de drukke steegjes en de vele prachtige monumenten die Istanbul rijk is. Wedden dat jij onmiddellijk betoverd zal zijn door de schoonheid van deze prachtige stad?!

Verschillende bezoeken die op het programma staan:

Istanbul heeft zoveel te bieden! Je bezoekt het Pierre Loti Café, neemt de kabelbaan voor een fenomenaal uitzicht op de Gouden Hoorn, bezoekt de Hypodroom, de Blauwe Moskee, de grote Egyptische markt, de bruisende buurt Kumpaki, het Topkapi paleis, de Bosphorus, de Aya Sophia (optioneel) ... en nog zoveel meer! Krijg jij maar niet van genoeg van Instanbul? Boek dan zeker leuke extra opties bij zoals een stektakelavond met buikdanseressen of een bezoek aan het prinseneiland Buyukada waar je met een paardenkoets naartoe gaat.

Voor meer info, bekijk hier het volledig programma

Product #: 76504 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €798 $798 Available from: Shedeals