Abonneer je nu op Wonen Landelijke Stijl en krijg € 30 shoptegoed cadeau! Shedeals Abonneer je nu op Wonen Landelijke Stijl en krijg € 30 shoptegoed cadeau!

Ben jij net als wij fan van de landelijke stijl? Wil je je huis graag in die stijl inrichten en zou je daarvoor wel tips en vooral accessoires kunnen gebruiken? Dan moet je zeker door het magazine Wonen Landelijk Stijl bladeren. Sinds kort werkt dat samen met J-line en heeft het magazine ook een deco-lijn. Vang 2 vliegen in 1 klap en abonneer je op Wonen Landelijke Stijl en krijg € 30 shoptegoed op de interieurcollectie. Mis deze kans niet en shop jouw favoriet item.

De SHEDEALSAANBIEDING:

Neem nu een jaarabonnement op Wonen Landelijke Stijl (6x Wonen Landelijke Stijl + 2x Special) en je krijgt € 30 online shoptegoed cadeau voor de Wonen Landelijke Stijl by J-line interieurcollectie. Zo betaal je slechts € 47,60 i.p.v. € 77,60.

*Let op: om van deze actie te genieten, moet je eerst je abonnement bestellen, nadien krijg je je € 30 shoptegoed.

Abonnement Wonen Landelijke Stijl + € 30 shoptegoed

Het Wonen Landelijke Stijl magazine zit vol handige en mooie interieurtips. Het is dus hét magazine als je je woning in een landelijk jasje wil stoppen. Om je alvast een duwtje in de rug te geven, krijg je als je nu een jaarabonnement neemt € 30 shoptegoed in de Wonen Landelijke Stijl by J-line interieurcollectie, waar het magazine sinds kort mee samenwerkt. Wacht dus niet te lang en shop als de bliksem jouw favoriet item.

Ontdek hier de collectie in primeur!

*Let op: om van deze actie te genieten, moet je eerst je abonnement bestellen, nadien krijg je je € 30 shoptegoed.

Hoe ga je te werk?

  • 1. Klik op download nu en je komt automatisch op de webpagina met deze aanbieding terecht.
  • 2. Bestel daar je jaarabonnement op Wonen Landelijke Stijl (6x Wonen Landelijke Stijl + 2x Special) door op ‘Klik hier om van het aanbod te genieten’ te klikken.
  • 3. Klik nadien op ‘Voeg toe aan winkelmandje’ en handel je bestelling af, de korting is automatisch verrekend. Het eerste magazine en de € 30 shoptegoed worden je zo snel mogelijk bezorgd.
  • 4. Geniet van je magazines en koop je favoriet interieur item.
Product #: 76497 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €77.6 $77.6 Available from: Shedeals