2 betoverende heksenverhalen ideaal voor Halloween Shedeals 2 betoverende heksenverhalen ideaal voor Halloween

Heksen, oude vrouwen met grijze haren, een haakneus en een zwart lang kleed. Is dat ook het beeld dat jouw kindje heeft? Niet alle heksen zijn zo. Neem Heksje Ella, ze houdt niet van zwart, vindt spinnen vieze beestjes en kan niet zo goed toveren. In deze 2 heksenboekjes maakt je kleuter kennis met Ella en haar betoverende wereld. Ideaal voor de komende griezelige Halloween-tijd.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je heksenboekpakket inclusief ‘Heksentaart’ en ‘Heksenbaby’ en betaal slechts € 14,95 i.p.v. € € 29,90.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Meer info over de heksenboekjes:

In dit betoverend boekenpakket vind je 2 heksenboeken, met verhalen over heksje Ella:

  • ‘Heksenbaby’

Heksje Ella krijgt binnenkort een broertje of een zusje. Ze kan haast niet wachten! Maar als de heksenbaby er eindelijk is, merkt Ella dat grote zus zijn toch niet altijd zo leuk is als ze dacht. Mama en papa hebben minder tijd voor haar en haar kleine broertje huilt best vaak. Hij krijgt heel veel speelgoed en aandacht van iedereen. Ella vindt de baby maar stom. Tot ze haar kleine broertje beter leert kennen. Misschien kunnen ze toch fijn samen spelen?

  • ‘Heksentaart’

Iedereen is anders, ook Ella. Ze is niet zoals de meeste heksen. Ze houdt niet van zwart en spinnen vindt ze maar vieze beestjes. Ella moet naar de heksenschool. Maar het toveren wil niet helemaal lukken zoals de juf het wil. Ella moet een heksentaart maken. Stiekem vliegt ze naar het dorp en ontmoet Daan. Zijn vader is bakker en hij gaat Ella helpen met een lekkere zoete taart. Wat zullen de heksen daarvan vinden?

Product #: 76467 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.9 $29.9 Available from: Shedeals