Alles wat je nodig hebt voor in de badkamer zit in deze RainPharma set Shedeals Alles wat je nodig hebt voor in de badkamer zit in deze RainPharma set

Je huid goed verzorgen is van groot belang, zeker nu de winter dichterbij komt en je huid snel uitdroogt. Met de 100% plantaardige en natuurlijke ‘Bathroom Essentials’ set van RainPharma zal je huid stralen als nooit tevoren. De set bevat deze 5 producten: een shower gel, een after oil, een shower scrub, een voetcrème en een spons. Bestel hem nu en krijg € 15 Shedealskorting!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je ‘Bathroom Essentials’ set van RainPharma inclusief 1x shower gel (100ml), 1x after oil (100ml), 1x shower scrub (100ml), 1x voetcrème (100ml) en 1 spons en betaal slechts € 34,95 i.p.v. € 49,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over deze set:

Al de producten van RainPharma zijn 100% natuurlijk en plantaardig in deze set vind je deze 5 producten:

Shower gel – Sweet morning Mint (100ml)
Deze milde douchegel bevat een zeer hoge tolerantie op basis van plantaardige schuimmakers. Gebruik hem samen met de natuurlijke spons en creëer zo een plantaardige schuim dat heerlijk geurt en perfect is om de dag fris mee te starten.

After Oil – A Zest of Happiness (100ml)
Deze olie gebruik je in de douche, niet om je mee te wassen, maar om je huid te voeden en soepel te houden. Ideaal voor de grauwe, donkere wintermaanden.

Shower Scrub – Calming Botanical Touch (100ml)
Dit is een douchegel en lichaamsscrub in één. Zo win je tijd onder de douche en heb je toch een streelzachte huid.

Repair & Protect voetcrème (100ml)
Deze voetcrème werkt heel simpel. Hij verzacht, verkoelt en ontgeurt.

Liu’s Magic Sponge
Ook deze spons is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hij is ongelooflijk zacht en als je hem dagelijks gebruikt, geeft hij je huid z’n natuurlijke glans en zachtheid terug.

Product #: 76455 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49.95 $49.95 Available from: Shedeals