Persoonlijke kleur- en stijlanalyse bij ELNI voor 2 personen Shedeals Persoonlijke kleur- en stijlanalyse bij ELNI voor 2 personen

Ben jij nog steeds op zoek naar de kleur die perfect bij jou past? Doe je de ene miskoop na de andere? Dan schiet ELNI je graag te hulp met kleur- en stijladvies op maat. Geniet nu dankzij Shedeals van maar liefst € 50 korting op een persoonlijke analyse van 3 uur voor 2 personen!

De Shedealsaanbieding

Via Shedeals betaal je nu slechts € 290 in plaats van € 340 voor een kleur- en stijlanalyse op maat voor 2 personen bij ELNI.

Hoe werkt het?

Na ontvangst van de Shedealsvoucher surf je naar de website van ELNI. Ga naar het contactformulier en maak een afspraak voor je duo kleur- en stijlanalyse met vermelding van je Shedealsvoucher.

Duo kleur- en stijlanalyse

Een kleur- en stijl analyse is een éénmalige investering in jezelf, want je kleurtype blijft je hele leven hetzelfde. Ontdek je topkleuren en de beste snits voor jouw figuur. Maak er een gezellige namiddag van met je man, beste vriendin, zus, dochter... Bovendien word je ook na de analyse online verder opgevolgd, waardoor miskopen voorgoed verleden tijd zijn!

Product #: 76432 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €340 $340 Available from: Shedeals