Hou altijd één oog op je kinderen met dit GPS horloge kies uit roze of blauw Shedeals Hou altijd één oog op je kinderen met dit GPS horloge kies uit roze of blauw

Ben je nogal een ongerust type? Is zoon- of dochterlief nogal een deugniet? Kortom, weet je graag waar je kinderen zich bevinden? Dan is dit GPS horloge het snufje dat je in huis moet halen. Kies uit een roze of een blauw exemplaar. Hij heeft zelfs een stappenteller, een slaapmonitor, een spraakfunctie en een SOS-knop! Koop hem dus snel in je favoriete kleur.

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Bestel je GPS horloge (keuze uit roze of blauw exemplaar) en betaal slechts € 27,95 i.p.v. € 79,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de GPS horloges:

Je wilt je kinderen natuurlijk zo veel mogelijk beschermen en een veilig gevoel geven, maar je bent natuurlijk niet altijd in hun buurt om dat te garanderen. Hou ze met dit GPS horloge in de gaten. Via een app op je smartphone hou je een oogje in het zeil. Dankzij de spraakfunctie kan je hen waarschuwen als ze te ver weg gaan of om even te horen hoe het gaat. Ze duwen simpelweg op de SOS-knop als ze zich niet veilig voelen en komen zo automatisch bij jou terecht. Met de stappenteller en de slaapfunctie kan je zelf monitoren of je kind wel genoeg beweegt en slaapt. Handig toch!

Product #: 76398 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €79.95 $79.95 Available from: Shedeals