Geniet van 15% korting op TOTEM van Cirque du Soleil Shedeals Geniet van 15% korting op TOTEM van Cirque du Soleil

Cirque du Soleil is opnieuw in het land! TOTEM verkent de evolutie van de mens langs een parcours van duizelingwekkende acrobatie, doorspekt met een vleugje humor en sfeervolle live muziek. Kippenvel verzekerd! Geniet nu dankzij Shedeals van 15% korting op je tickets!

Hoe profiteer je van deze exclusieve korting?

Via de knop 'Koop nu' kom je op een bestelpagina terecht waar de 15% korting reeds verrekend werd. Je krijgt dus meteen de verlaagde prijs te zien. Selecteer vervolgens de gewenste datum en het aantal tickets. 

Cirque du Soleil

Cirque du Soleil staat al jaren bekend om haar betoverende, spectaculaire circusshows. Keer op keer brengen ze een voorstelling boordevol duizelingwekkende acts en prachtige inkleding. Het circus reist voortdurend de hele wereld rond en houdt nu opnieuw halt in Brussel met een betoverende reis door de evolutie van de mens.

TOTEM

Op een eiland dat doet denken aan een reuzenschildpad, volgt TOTEM het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. Onderweg verkent de show ook onze dromen, onze oneindige mogelijkheden en de verbondenheid met de andere soorten op onze planeet.

Product #: 76228 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals