Maak een onvergetelijke helikoptervlucht met € 80 korting! Shedeals Maak een onvergetelijke helikoptervlucht met € 80 korting!

Dit keer hebben we een aanbieding voor de waaghalzen onder ons. Dankzij Shedeals kan je nu meevliegen met een helikopter en geniet je van minimum € 80 korting. Van een unieke ervaring gesproken! Zelf niet zo’n zin in een spectaculaire luchtdoop? Wie weet doe je één van je vrienden er wel een enorm plezier mee.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je hebt de keuze uit een helikopterbeleving van 30 of 45 minuten:

  • Je betaalt slechts € 69 i.p.v. € 149 voor een helikopterbeleving van 30 minuten (6 minuten vliegen), met aansluitend of voorafgaand een ritje op de Segway.
  • Je betaalt slechts € 79 i.p.v. € 189 voor een helikopterbeleving van 45 minuten (12 minuten vliegen), met aansluitend of voorafgaand een ritje op de Segway.

Adembenemende helikoptervlucht

Ervaar hoe het is om mee te vliegen met een helikopter. Voor je de lucht in gaat, word je gebrieft door de groundcrew. De spanning stijgt want zo meteen is het aan jou! Je krijgt nog een boarding pass en dan stap je in de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Een prachtig uitzicht, onvergetelijke momenten, kortom een unieke ervaring! Daarna mag je nog op de foto als aandenken.

Segway Experience

Aansluitend of voorafgaand aan de helikoptervlucht krijg je de mogelijkheid om met een Segway te rijden. Dit vervoersmiddel van de toekomst is het eerste elektrisch aangedreven zelf balancerende voertuig ter wereld. Het rijden op een Segway is eveneens een unieke en bijzondere ervaring. Na een korte uitleg en training mag je zelf een parcours afleggen. Geen nood, een goed evenwichtsgevoel is niet nodig!

*Opgelet: Reservatie verplicht. Surf naar de website en klik daar op het tabblad 'Inschrijven'. Vul daar al je gegevens in en vermeld Shedeals.

Product #: 76089 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €149 $149 Available from: Shedeals