Cruisen in de ultieme Duitse sportwagen, de Audi R8 Shedeals Cruisen in de ultieme Duitse sportwagen, de Audi R8

Altijd al willen (mee)rijden met een Audi R8? Dankzij Shedeals kan het! Ervaar het gebrul van de motor, zie wat er onder de motorkap zit en voel wat deze wagen allemaal in zijn mars heeft. Koop je voucher, kies voor 30 of 45 minuten rijplezier en je bent vertrekkensklaar. “Ladies and gentlemen, start your engines”.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je hebt de keuze uit deze 2 Audi belevingen:

  • Ga voor de Audi R8 beleving van 30 minuten (waarvan 15 min. rijden) en betaal slechts € 59 i.p.v. € 129.
  • Ga voor de Audi R8 beleving van 45 minuten (waarvan 30 min. rijden) en betaal slechts € 109 i.p.v. € 229.

De ultieme Audi R8 experience

Deze achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk laat alleen het allerbeste toe. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, extra opties en leder dat men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie zorgen ervoor dat de exoot betere rijeigenschappen heeft waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen.

De Audi R8 is een meesterwerk dat je waarschijnlijk van kleins af aan al boven je bed had hangen. De fantastische Audi R8 heeft een 4,2 liter V8 motor. Geniet daarom van je eigen orkest in de achterbak van deze supercar, press the pedal to the metal!.

*Opgelet:

  • Deelname aan de Audi R8 Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn. Op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 20 p.p.
  • Reservatie verplicht. Surf naar de website en klik daar op het tabblad 'Inschrijven'. Vul daar je gegevens in en vermeld Shedeals.
  • Minimumleeftijd van 20 jaar.
  • Eigen risico van € 2500.
Product #: 76028 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €129 $129 Available from: Shedeals