Duoticket voor Eroticabeurs Antwerpen, Hasselt of Mechelen Shedeals Duoticket voor Eroticabeurs Antwerpen, Hasselt of Mechelen

De Eroticabeurs is dé place to be om je relatie wat spannender te maken. Verwacht je aan een ondeugend, prikkelend en ontspannend programma boordevol entertainment en verleiding. Laat je verrassen op de Ero Expo in Mechelen, Hasselt of Antwerpen. En dankzij Shedeals geniet je van 50% korting op een duoticket!

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Bestel nu jouw duoticket voor de Eroticabeurs in Mechelen, Hasselt of Antwerpen en betaal slechts € 20 in plaats van € 40.

Eroticabeurs Mechelen

Dit jaar is het centraal thema van de Eroticabeurs in Mechelen ‘Western’. Zo ontdek je de wereld van de erotiek op een spannende manier. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders.

*Meer info over de eroticabeurs in Mechelen vindt je hier

Eroticabeurs Hasselt:

De Eroticabeurs in Hasselt draait dit jaar allemaal rond ‘après-ski’. Kom langs en laat je verwarmen door de wereld van de erotiek. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders.

*Meer info over de eroticabeurs in Hasselt vindt je hier

Eroticabeurs Antwerpen:

Fan van de Braziliaanse temperaturen, de prachtige natuur en de mooie bevolking? Dan mag je een trip naar de Eroticabeurs in Antwerpen niet missen. In 2018 draait het er allemaal rond ‘Brazil’. Kom langs en bekijk de wereld van de erotiek door een Braziliaanse bril. Op het programma staan spectaculaire shows, workshops paaldansen, sensuele spektakels, erotische kunst en verschillende soorten ludieke standhouders.

*Meer info over de eroticabeurs in Antwerpen vindt je hier

Product #: 75440 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals