Overnachting in een 4-sterrenhotel & toegang tot de Thermen van Spa in de Ardennen Shedeals Overnachting in een 4-sterrenhotel & toegang tot de Thermen van Spa in de Ardennen

In het hart van de Ardennen en op 3 km van het centrum van Spa, vind je het 4-sterren, Radisson Blu Balmoral hotel. Als je nood hebt aan rust, is dat the-place-to-be. Ga voor een rustgevende wandeling in de prachtige natuur van de Ardennen en geniet daarna enkele uurtjes in de Thermen van Spa en vergeet de stress van alledag!

Wat houdt de aanbieding in?

Voor de zachte prijs vanaf  € 149 i.p.v. € 255 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Radisson Blu Balmoral Hotel in de week en op zaterdag vanaf € 159 i.p.v. € 255 inclusief:

  • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
  • 1x Amerikaans ontbijt (buffet)
  • Toegang tot de Thermen van Spa
  • Toegang tot de wellness
  • 1 glaasje cava

Meer info over het Radisson Blu Balmoral Hotel****

Maak je op voor een wereld van luxe en wellness. In het Balmoral Wellness Center kom je volledig tot ontspanning in het zwembad, de sauna en het Turkse bad. Wie nood heeft aan een portie ontspanning is in Spa aan het juiste adres. Hier vind je immers een van de oudste kuuroorden van Europa. Vroeger vond enkel de adel zijn weg naar de heilzame warmwaterbronnen van dit plekje. Vandaag kan gelukkig iedereen komen genieten.

Wist je dat de term 'spa' eigenlijk afgeleid is van het stadje Spa? Dat komt omdat dit stadje in de 19e eeuw zo bekend was als kuuroord, dat de Engelsen het gebruikten om een kuuroord aan te duiden.

Tijdens je verblijf kan je ontspannen in het Balmoral Wellness Centre, maar in het centrum van Spa vind je ook een fantastische wellness: de thermen van Spa. Je beschikt dus over genoeg opties om de ultieme ontspanning te vinden! De dag beginnen doe je uiteraard met een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 23 augustus 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 9 augustus tot en met 30 december 2017. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 75363 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €255 $255 Available from: Shedeals