In primeur: verblijf in hip Boutiquehotel STAATS in Haarlem, incl. ontbijt Shedeals In primeur: verblijf in hip Boutiquehotel STAATS in Haarlem, incl. ontbijt

Nog even van de nazomer genieten? Ga naar Haarlem in Nederland en overnacht in het super hip Boutiquehotel STAATS. Wandel langs historische gebouwen, in sfeervolle straatjes en op mooie pleinen. Pluspunt: het kleine Amsterdam ligt vlakbij het strand! Mijn valies staat alvast klaar!

Wat houdt de aanbieding in?

Reserveer je verblijf bij het Boutiquehotel STAATS in Haarlem (Nederland) vanaf € 135 i.p.v. € 182 per kamer (2 personen), per nacht, inclusief:

  • Verblijf in een Deluxe kamer
  • Ontbijt
  • Kleine fles bubbels in de kamer
  • Gratis wifi
  • Minimumverblijf van 2 nachten

Deze aanbieding blijft geldig t.e.m. 14 augustus 2017. Verblijf is mogelijk vanaf 07/08/2017 tot en met 30/10/2017 op basis van beschikbaarheid.

Boutiquehotel STAATS in Haarlem

Verblijf als een van de eersten in het Boutiquehotel STAATS en beleef het prachtige Haarlem. Dit hippe hotel was ooit een school waarbij nu design en comfort centraal staan. In een aantal kamers - van de 21 - zie je details van oude muurtekeningen die bewaard zijn gebleven van de oude school. De kamers zijn een voor een uniek door het prachtig design en allemaal voorzien van een royale badkamer met douche en apart toilet.

Lunchen of dineren kan je doen in het stijlvolle restaurant de Ripper. In de open keuken staan jongeren in opleiding die telkens het beste van zichzelf geven. Geniet achteraf nog van je flesje bubbels op de kamer vooraleer je bezwijkt van het heerlijk bed en uniek interieur.

Boutiquehotel STAATS is zeer centraal gelegen en is amper 3 minuten stappen van het station.

Tip van de redactie:

Geniet nog van de laatste zonnestralen op de Haarlemse Botermarkt. Het is een van de aantrekkelijkste pleinen van de stad waar je een lekker biertje kan drinken of een hapje kan eten.

Product #: 75361 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €182 $182 Available from: Shedeals