Maak je peuter warm voor de eerste schooldag met deze leuke boekjes! Shedeals Maak je peuter warm voor de eerste schooldag met deze leuke boekjes!

De vakantie is nog maar voor de helft voorbij, en we denken weeral aan 1 september. Daarom biedt Shedeals deze 2 boekjes over de eerste schooldag aan. Luister mee met Milan en Mila en maak je peuter warm voor de eerste schooldag!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Haal dit boekenpakket (“De eerste schooldag van Milan” & “Mila wil naar school”) in huis en betaal slechts € 12,95 i.p.v. € 25,90.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Eerste schooldag-pakketje: Mila en Milan gaan naar school

In dit eerste schooldag-pakketje zitten deze 2 leuke boekjes:

“De eerste schooldag van Milan”: Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Milan maakt snel vriendjes. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokken en maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om…

Een vrolijk verhaal over de eerste dag op school. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

“Mila wil naar school”: Mila gaat vandaag voor de eerste keer naar school. Papa brengt haar weg. Mila kan niet wachten, op school gaat ze heel veel nieuwe dingen doen: knutselen, liedjes zingen en spelen. En er zijn natuurlijk vele nieuwe vriendjes. Maar papa is een echte treuzel-papa. Waarom nou toch? Zo komt Mila nog te laat op haar eerste schooldag ...

Een vertederend en grappig verhaal over de eerste schooldag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.

Product #: 75343 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €25.9 $25.9 Available from: Shedeals