Lees je kinderen voor uit de verhalen van Heksje Mimi Shedeals Lees je kinderen voor uit de verhalen van Heksje Mimi

Net zoals elk kindje maakt ook Heksje Mimi spannende dagen mee! Dat maakt de verhaaltjes heel herkenbaar. Start het schooljaar met verhalen over leuke avonturen en haal de boekjes van Heksje Mimi in huis. Dankzij Shedeals kan je er 2 aan de haak slaan voor slechts € 12,95 en ze voorlezen aan je kindje(s)!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 12,95 i.p.v. € 29,90 voor het boekenpakketje van Heksje Mimi.

Heksje Mimi pakketje:

  • Heksje Mimi wil graag winnen: t.w.v. € 14,95
  • Heksje Mimi en het zieke vogeltje: t.w.v. € 14,95
Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

De avonturen van Heksje Mimi

  • “Heksje Mimi wil graag winnen”: Het is een spannende dag voor Heksje Mimi, het is sportdag op school. Ze wil alle sportwedstrijden winnen, van bezemgooien tot spinnen vangen. Maar dat is niet zo makkelijk, want haar vriendjes zijn ook goed in sporten. Dan is er nog Roosje, die een beetje aangemoedigd moet worden… Gelukkig kan Mimi dat als de beste! Een herkenbaar verhaal over willen winnen en toch ook andere helpen. Voor heksenvriendjes vanaf 4 jaar.
  • “Heksje Mimi en het zieke vogeltje”: Heksje Mimi en Roosje vinden een klein rood vogeltje in het bos. Hij kan niet lopen en niet vliegen. ‘Kom maar mee naar huis, kleintje’, zegt Mimi bezorgd. 'Wij zullen wel voor je zorgen.’ In een oude kinderwagen maken de heksjes een warm nest en ze zoeken eten in het bos. Maar kunnen ze hun nieuwe vogelvriend ook leren vliegen? Dit gaat om een vrolijk verhaal over vriendschap en zorgzaamheid. Voor heksenvriendjes vanaf 4 jaar.
Product #: 75329 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.9 $29.9 Available from: Shedeals