Romantisch weekend aan zee met een flesje bubbels, incl. ontbijt Shedeals Romantisch weekend aan zee met een flesje bubbels, incl. ontbijt

Begin je romantisch weekend met een fles cava op de kamer en slaap lekker uit voor je geniet van een heerlijk ontbijt. Nadien kun je heerlijk uitblazen aan het strand of de kust verkennen met de tram, waar je een gratis ticketje voor krijgt. Ga romantisch picknicken op het witte zandstrand van Nieuwpoort, bezoek de vismarkt, de haven Euromarina en vergeet natuurlijk niet te shoppen!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Vanaf € 99 i.p.v. € 141 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Ibis Styles in Nieuwpoort inclusief:

  • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
  • 1x ontbijt
  • Kaartje voor de tram
  • 1 fles cava
  • Late check-out tot 14u

Ibis Styles Nieuwpoort ***

Je verblijft in een comfortabele, moderne kamer met een groot Sweet bed. Alle kamers zijn uitgerust met een bad of douche, wifi, airconditioning en een grote passpiegel.

Het hotel verhuurt fietsen waardoor je slechts 13 km fietst om de Ijzertoren een bezoekje te brengen. De golfclub ligt op 3 km van het hotel voor wie een sportief dagje ziet zitten. Wie liever een beetje geschiedenis ontdekt kan 10 km fietsen naar Raversijde. Je loopt er langs de bunkers en loopgrachten van de wereldoorlogen in de Atlantikwall.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 20 augustus 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 11 augustus tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 75294 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €141 $141 Available from: Shedeals