Bourgondisch verblijf in 4-sterrenhotel in Maastricht en 4-gangendiner Shedeals Bourgondisch verblijf in 4-sterrenhotel in Maastricht en 4-gangendiner

In Maastricht kan je flaneren door de mooie straten, shoppen in leuke boetiekjes, fascinerende musea ontdekken en nog zoveel meer. Geniet van een heerlijk gastronomisch weekend waarbij je een menu van 4 gangen krijgt met aangepaste wijnen (!!!) en tot rust komt in je comfort kamer in het Novum Apple Parc****! Dit overheerlijk verblijf bij de noorderburen zal je niet snel vergeten.

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Vanaf € 159 i.p.v. € 240 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Novum Apple Parc**** in Maastricht inclusief:

  • 1 overnachting in een comfort tweepersoonskamer
  • 1x ontbijt
  • 1x gastronomisch diner (4 gangen)
  • Gratis stadsgids
  • Gratis parking

Meer info over het Novum Apple Parc**** in Maastricht

In het hotel slaap je in een comfort tweepersoonskamer die beschikt over een bad, televisie en gratis wifi. Je slaapt in een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Je stadsgids zal klaarliggen in je kamer waardoor je meteen kan kijken hoe je het centrum van Maastricht kan verkennen. Na wat shoppen, terrasjes en wandelingen kan je terug naar je kamer om je klaar te maken voor een heerlijk 4-gangendiner.

Restaurant & Bar Dreamz serveert een verscheidenheid aan gerechten, waaronder lokale specialiteiten. Het restaurant beschikt bovendien over een uitgebreide wijnkaart. Bij dit diner krijg je een royaal wijnarrangement geserveerd. Je boekt je diner bij het hotel, bij je aankomst.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 23 augustus 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 9 augustus tot en met 31 januari 2018. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 75291 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €240 $240 Available from: Shedeals