Gratis spiegeltje bij bezoek aan Timeless Beauty expo in het Gallo-Romeins museum Shedeals Gratis spiegeltje bij bezoek aan Timeless Beauty expo in het Gallo-Romeins museum

Het Gallo-Romeins Museum brengt altijd cultureel interessante expo’s. De Timeless Beauty expo is daar geen uitzondering op. Bekijk authentieke objecten, lees intrigerende teksten van Romeinse auteurs en geraak in de ban van vrouwelijk schoon door de sensuele foto’s van Marc Lagrange. Deze expo is een must see voor iedereen die zot is van cultuur, geschiedenis en mode. Plan je bezoek en krijg dankzij deze Shedealsaanbieding een gratis spiegeltje t.w.v. € 8,95!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Breng een volwassenenbezoek aan de Timeless Beauty expo in het Gallo-Romeins Museum van Tongeren en krijg bij afgifte van de Shedealsvoucher gratis een spiegeltje t.w.v. € 8,95.

*Geldig t.e.m. 31/08/2017.

Meer info over de Timeless Beauty expo:

Hoe maquilleerden dames zich tweeduizend jaar geleden? Welke sieraden droegen ze? Wat zat er in een Romeinse beautycase? Op al deze vragen krijg je een antwoord.

Extra info:

  • Bezoek de expo met je vriendinnen en maak een scrub en lotion in de workshop ‘Natuurlijk mooi!’ (reserveren vereist). 
  • Geniet elke zondagnamiddag tijdens de zomervakantie van stijlvol bewegingstheater in de expozalen.
  • Voor kinderen is er een speciale audiogids en het creatieve atelier ‘Romeinse selfie’. Bezoek met hen ook de permanente expo! Tijdens de zomervakantie kan je hier doorlopend het geurenparcours met vlieg volgen!

Openingsuren:

Dinsdag tot en met zondag  en op feestdagen van 10u00 tot 18u00 in augustus.

*Het museum is steeds gesloten op maandagen, behalve als dat een feestdag is.

Adres:

Gallo-Romeins Museum
Kielenstraat 15
3700 Tongeren

*Kijk voor meer info op de website van het Gallo-Romeins Museum.

Product #: 75288 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals