Whiskydegustatie bij Tasttoe Two voor 2 of 4 personen Shedeals Whiskydegustatie bij Tasttoe Two voor 2 of 4 personen

Met een gamma van meer dan 800 Single Malt Whisky’s in hun aanbod weet Tasttoe Two je vast en zeker te verleiden. Profiteer nu van deze Shedealsaanbieding en betaal de helft van de prijs op één van de whiskydegustaties voor 2 of 4 personen. Santé!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je kan kiezen uit een whiskydegustatie voor 2 of 4 personen:

  • Optie 1: Degustatie van whisky’s, spirits voor 2 personen aan € 29,99 i.p.v. € 60.
  • Optie 2: Ga je liever met een groepje vrienden? Voor een degustatie van whisky’s en spirits voor 4 personen krijg je nu maar liefst 58% korting. Je betaalt zo slechts € 49,99 i.p.v. € 120!

Opgelet: Reserveren is verplicht via 09/374.64.39 of via mail naar info@tasttoetwo.be met vermelding van de Shedealsvoucher.

Whiskydegustatie bij Tasttoe Two

Whisky is een echte opkomer in de cocktailwereld. Drink jij het liever puur en ben je benieuwd naar de verschillende soorten en smaken? Geniet dan nu dankzij Shedeals van deze whiskydegustatie bij Tasttoe Two. De tasting wordt aangepast aan jouw persoonlijke smaak. Verkies je Schots, peated of non peated, bourbon, wereldwhisky's of zijn het vooral de Ierse whiskies die jou charmeren: alles kan, dankzij hun aanbod van ruim 800 whiskysoorten!

Product #: 75278 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €60 $60 Available from: Shedeals