Exclusief: 6x La Maison Victor en € 25 shoptegoed op veritas.be! Shedeals Exclusief: 6x La Maison Victor en € 25 shoptegoed op veritas.be!

Ben je een doe-het-zelfster? Hou je van unieke kledingstukken? Kan je met naald en draad of breipriemen overweg? Dan is het La Maison Victor magazine echt iets voor jou. Het magazine staat bol van ontwerpen en patronen zowel voor beginnelingen als ervaren rotten in het vak. Dankzij deze deal doe je 6 nummers lang tal van inspiratie op en je krijgt bovendien € 25 shoptegoed op veritas.be.

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Proffiteer dankzij deze Shedealsactie van 6 nummers op het La Maison Victor magazine en geniet van € 25 shoptegoed op veritas.be.

Meer info over La Maison Victor:

Met patronen die maakbaar en betaalbaar zijn en tegelijk eigentijds en modieus zijn, biedt het magazine een eigentijds en verfrissend alternatief voor de groeiende groep naaisters en crafters. La Maison Victor werkt samen met gerenommeerde Belgische modedesigners voor de ontwerpen. Het magazine biedt ook grensoverschrijdende inspiratie en ideeën om te haken, breien, deco-ideeën, hebbedingen, enz.

Ontdek meer over La Maison Victor.

Hoe ga je te werk?

Klik op de knop “Koop nu” en je komt automatisch op de webpagina met deze aanbieding terecht. Klik daar het aanbod aan en nadien op ‘meer info’, de korting zal meteen verrekend worden.

Product #: 75277 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals