Thermische drinkbeker van Contigo met een stevige grip Shedeals Thermische drinkbeker van Contigo met een stevige grip

Heb je graag een warme koffie of een frisse cola mee tijdens je wandeling? Contigo heeft speciaal voor outdoor liefhebbers deze handige drinkfles ontworpen zodat je een handige grip hebt tijdens het wandelen. Met de AUTOSEAL-technologie is ze dan ook nog eens 100% mors- en lekvrij

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Betaal nu slechts € 24,95 i.p.v. € 34,95 voor een Metra/Transit drinkbeker van Contigo. Je hebt hierbij keuze uit de kleuren Stainless Steel of TM Black.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Metra/Transit drinkbeker Contigo

Deze Metra/Transit drinkbeker van Contigo is ideaal om warme of koude dranken mee te nemen zoals op reis, tijdens een wandeling… Dankzij de dubbele wand blijven warme dranken tot 5 uur warm en koude dranken tot 12 uur koel. De drinkbeker is ook gemaakt van geur- en smaakvrij materiaal. Nieuw aan deze beker is de CleanGuard TM techniek: de kop blijft schoon want het opzetstuk draait over de sluiting heen na het drinken.

Deze drinkbeker beschikt over AUTOSEAL®-technologie. Sluit automatisch tussen slokjes om morsen te voorkomen. Druk op de knop om te drinken en laat het los om automatisch weer te verzegelen. Hierdoor is ze 100% mors-en lekvrij.

Check de website voor verdere gebruiks- en reinigingsinstructies.

Specificaties:

  • Inhoud: 470 ml
  • Hoogte: 21,5 cm
  • Hoogte zonder deksel: 17,5 cm
  • Breedste punt: 7 cm
  • Vaatwasbestendig deksel

Product #: 75252 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €34.95 $34.95 Available from: Shedeals