€ 5 korting in het gloednieuwe back to school assortiment van veritas.be Shedeals € 5 korting in het gloednieuwe back to school assortiment van veritas.be

In het back to school assortiment op veritas.be vind je alles om er goed uit te zien op het schoolplein én ook een hele landing vrolijke accessoires om de fun erin te houden. Geniet nu dankzij Shedeals van € 5 korting bij een minimumaankoop vanaf € 35. Kortom, je scoort meteen goede punten dankzij deze collectie.

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Shop voor minstens € 35 in het back to school webshop assortiment op de webshop van veritas.be en geniet dankzij de promocode: KIDSDEAL van € 5 korting.

Meer info over de veritas.be deal:

Neem een kijkje in het back to school assortiment op de webshop van veritas.be en koop er de leukste zaken voor het nieuwe schooljaar van je kind. We geven je hierbij al een korte insight.

Langer buiten blijven met deze regenjasjes

Uren buiten blijven spelen, ook al regent het pijpenstelen, dat gaat perfect in dit stevige regenjasje. Met rits én drukknopen, voor extra bescherming. Ook de speelse streepjesvoering mag gezien worden, in een omgeslagen mouwboord bijvoorbeeld. En dankzij de zonnig gele kleur loopt je kind overal in de kijker!

Must have mutsen

Mutsen draag je al lang niet meer alleen om je te beschermen tegen de kou. Ze zijn een echt mode-accessoire geworden, ook voor kinderen. Elke dag goedgemutst naar de klas? Geen probleem! We hebben luchtige exemplaren met oortjes of pompons en voor de iets groteren mutsen met quotes als ‘Rebel’ of ‘Bestie’ erop.

Tover een stoflapje om tot een coole rugzak

Een verkeerde schooltas mee terug naar huis? Dat overkomt jouw kind niet (meer), met zo’n unieke rugzak. Of pennentas. Een leuk stoflapje, een paar naaiaccessoires, en die eerste schooldag is al geslaagd.

Alles voor haar

Met haar dat continu voor je ogen valt, kun je niet goed (leren) lezen of schrijven. Een speld met fluffy pompons, een diadeem met grappige oogjes of een reuzenstrik… de eerste van de klas, dat ben ik!

Hoe ga je te werk?

Klik op de ‘Koop nu-knop en je komt automatisch in het back to school assoritment op veritas.be terecht. Kies daar je favoriete items uit en vanaf een miniumaankoop van € 35 geef je de promocode: KIDSDEAL in je winkelmand. Klik nadien op toepassen en de korting van € 5 wordt automatisch verrekend.

Product #: 75251 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals