Overnacht in een superior suite met welkomstdrankje en welkomstapero Shedeals Overnacht in een superior suite met welkomstdrankje en welkomstapero

Dit designhotel, Novotel Luxembourg Suites, ligt op amper 8 minuten van het centrum van de stad. Maak van die gelegenheid gebruik en ga op vakantie met de hele familie: het verblijf voor 2 kinderen is gratis! De volwassenen komen tot rust in hun superior suite waar ze kunnen genieten van een welkomstdrankje en aperitief.

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Reserveer je verblijf bij het Novotel Suites Luxembourg**** voor € 109 i.p.v. € 173 voor 2 personen, inclusief:

  • 1 overnachting in een superior suite
  • 1 x ontbijt (buffet)
  • Welkomstdrankje
  • Welkomstaperitief
  • 2 kinderen verblijven gratis
  • Parkeergarage

Novotel Suites Luxembourg****

Op amper 8 minuten ben je van het Suite Novotel Luxemburg in het centrum van de stad Luxemburg. De ruime suites zijn voorzien van een gratis, snelle internetverbinding en zelfs van een mediasysteem. Bovendien beschikt het Suitehotel Luxembourg over een fitnessruimte, gratis massages op de donderdagavond, een zakencentrum en een bibliotheek. Je kan drankjes bestellen bij de bar en je auto achterlaten in de privégarage van het hotel.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Koop nu” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 20 augustus 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 11 augustus tot en met 30 december 2017. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 75250 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €173 $173 Available from: Shedeals