Luxe, design en prosecco in Maasmechelen Shedeals Luxe, design en prosecco in Maasmechelen

Een verblijf dat cultuur, ontspanning en shoppen combineert? Het is mogelijk, want Shedeals heeft nu een aanbieding met een overnachting voor twee personen in Terhills Hotel – Different Hotels. Dit charmant hotel heeft een geweldige locatie op slechts 100 meter van Maasmechelen Village en in de buurt van het Nationaal Park Hoge Kempen. Je verblijft in een prachtig vorstelijk gebouw dat stijl en historie combineert. Boek alvast, want je glaasje prosecco staat al klaar!

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Vanaf € 149 i.p.v. € 199 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Terhills Hotel – Different Hotels**** inclusief:

  • 1 overnachting in een comfort tweepersoonskamer
  • 1x ontbijt
  • Glaasje prosecco
  • Gratis parking
  • Late check-out tot 14u

Meer info over Terhills Hotel - Different Hotels

Geniet van een unieke ervaring tijdens je verblijf in het Terhills Hotel – Different Hotels. Dit luxe viersterrenhotel in Maasmechelen zorgt ervoor dat je deze ervaring niet snel zal vergeten. Je slaapt in een ruime comfort kamer die ingericht is met smaak met een zalig bed voor een goede nachtrust.

Elke kamer heeft een Nespresso koffiemachine met 3 capsules. Na je koffie op de kamer kan je naar het ontbijt gaan met heerlijke regionale producten. Danny Vanderhoven is een Limburgse sterrenchef die je een unieke ervaring in de keuken biedt.

De mooie Franse tuin van het hotel nodigt meteen uit voor een wandeling. Daarna kan je nog een cocktail drinken in de lounge-bar.

Maastricht ligt op ongeveer 30 minuten van het hotel en het Nationaal Park Hoge Kempen op amper 50 meter. Het is dus een mooie regio met prachtige wandelpaden om te wandelen of te fietsen.

Wat kan je allemaal doen?

  • Wandeling door het Nationaal Park Hoge Kempen
  • Wandelen in Connecterra en het prachtige panorama bewonderen
  • Shoppen in Maasmechelen Village
  • C-Mine bezoeken

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 23 augustus 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 9 augustus tot en met 31 december 2017. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 75248 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €199 $199 Available from: Shedeals