Beautology voor permanent volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien Shedeals Beautology voor permanent volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien

Je ziet steeds meer modellen met mooie, volle wenkbrauwen paraderen. Wil jij de jouwe ook permanent wat meer volume geven, zonder dat het er overdreven uitziet? Dan is Beautology the place to be. Dit exclusief Beauty Agency werkt met de nieuwe techniek op gebied van permanente make-up, micro-blading. Ze tekenen je wenkbrauwen haartje per haartje bij. Voor een volle en natuurlijke look.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 139 ,95 i.p.v. € 275 voor permanente wenkbrauwen via de nieuw techniek Micro-blading.

Meer info over deze aanbieding

Met micro-blading of hairstrokes de nieuwe techniek op gebied van permanente make-up wordt elk haartje individueel getekend door middel van een microblading-blade.

De behandeling in't kort: 

  • 1. Eerst worden de wenkbrauwen verdoofd door middel van een crème die ongeveer 20 min blijft zitten.
  • 2. Dan tekenen de schoonheidsspecialisten, in samenspraak met jou, het gewenste model van de wenkbrauw(en) in potlood uit en kiezen jullie samen de kleur van het pigment.
  • 3. Na de behandeling, die ongeveer 80 minuten duurt, is er vrijwel geen irritatie. Er kan echter wel een lichte roodheid ontstaan.
  • 4. Gedurende 4 dagen na de behandeling is het aangeraden om 's morgens en 's avonds een ontsmettende crème op je wenkbrauw(en) te smeren.

*De naaldjes van de microblading zijn flinterdun, er worden dus heel fijne haartjes getrokken(flinterdunne krasjes in je huid waarin het pigment achterblijft). Bovendien wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht en haargroeirichting van je haartjes. Op die manier is het mogelijk om een missend stukje wenkbrauw bij te tekenen of een volledige nieuwe te creëren.

Product #: 75196 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €275 $275 Available from: Shedeals