Nooit meer vuile voetafdrukken met deze autostoel beschermhoezen! Shedeals Nooit meer vuile voetafdrukken met deze autostoel beschermhoezen!

Vaak onderweg met je kids? Dan ken je vast die vuile voetafdrukken achteraan je autostoel. Dat is nu verleden tijd want Shedeals biedt je nu deze autobeschermhoezen aan! Bescherm je autostoelen en laat je volgende ritten vlekkeloos verlopen.

Wat houdt deze Shedealsaanbieding in?

Bestel ze nu en betaal slechts

  • € 9,90 i.p.v. € 24,90 voor een set van 2 autobeschermhoezen.
  • € 18,90 i.p.v. € 59,80 voor 2 sets van 2 autobeschermhoezen.

Nooit meer vuile voetafdrukken op je autostoel!

Verjaardagsfeestjes, voetbaltrainingen, dansles… de vrije tijd van je kinderen is goed gevuld met talrijke hobby’s en dat wil zeggen dat je ze overal naartoe moet brengen. Vanaf eind september is het weer tijd voor de herfst en dat wil zeggen dat de vieze schoentjes – en dus vieze autostoelen - zullen terugkomen.

Bereid je dus voor en haal deze handige beschermhoezen in huis! De hoezen zijn geschikt voor alle automodellen omdat je ze kan verstellen met de clips. In de set zitten 2 autobeschermhoezen zodat je elke stoel kan beschermen. Heb je een iets groter gezin en dus een grotere auto? Bestel dan 2 sets van 2 autobeschermhoezen en profiteer van nog meer korting!

Specificaties:

  • Kleur: zwart en transparant
  • Materiaal: PVC en polyester
  • Afmetingen: 25 x 20 x 2 cm
Product #: 75173 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24.9 $24.9 Available from: Shedeals