Bezoek de grootste expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, da Vinci Shedeals Bezoek de grootste expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, da Vinci

Heb je nog wat gaatjes vrij in je agenda deze zomer? Breng dankzij Shedeals een uniek bezoek aan de expo over de uitvindingen van niemand minder dan… Leonardo da Vinci. Je krijgt er inzicht in meer dan 100 documenten en is daarmee de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen. Wil je ook graag je kennis over het werk van Pablo Picasso en Joan Miró opfrissen? Koop dan een trioticket en krijg toegang tot de 3 expo’s.

Wat houdt de Shedealsaanbieding in?

Je hebt de keuze uit 2 opties: 

  • Koop je toegangsticket voor Xpo Center Bruges, voor de expo over de uitvindingen van Leonardo da Vinci voor slechts € 9,50 i.p.v. € 13,50.
  • Koop je trioticket voor Xpo Center Bruges, en krijg toegang tot de expo over de uitvindingen van Leonardo da Vinci, Pablo Picasso en Joan Miró en betaal slechts € 11,50 i.p.v. € 17.

Meer info over de expo’s:

De tentoonstellingen vinden plaats in een stukje Brugs patrimonium: het voormalige Sint-Janshospitaal beschikt over een divers aanbod aan grote historische zalen en meer intieme ruimtes waar de expo’s perfect tot hun recht komen. De hele site biedt alles om een uitstap naar het Xpo Center Bruges aangenaam te omkaderen, fijne restaurants en bistro’s, kunstgalerijen en een uniek zicht op de Brugse reitjes.

Expo Leonardo da Vinci:

Da Vinci was zeer vooruitstrevend voor zijn tijd, hij vond o.a. de helikopter, parachute, katapult en draaibrug uit! De expo toont ook meer dan 100 documenten en originele schriftjes van da Vinci en enkele tijdsgenoten (o.a. Michelangelo). Samen maakt dit wereldwijd de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen! Verschillende machines staan op ware grootte en interactief opgesteld. Via 3D filmpjes op verschillende schermen worden de uitvindingen volledig gestript en uitgelegd. De tentoonstelling bevat ook replica’s van da Vinci’s gekendste schilderwerken, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal.

Expo Picasso:

Aan het einde van het parcours kan je 100 originele werken van Pablo Picasso bewonderen. Naast uitzonderlijk zeldzame illustraties kan je ook vele keramieken en tekeningen van Picasso en zijn entourage ontdekken. Last but not least, krijg je ook het werk van de beroemde levensgezellen van Picasso: Dora Maar en Françoise Gillot, te zien.

Joan Miró:

Bekijk het grafische werk van de beroemde Spaanse surrealistische kunstenaar Joan Miró. Nadien krijg je een impressie van het werk van André Breton, René Magritte, Marc Chagall, Georges Braque en Henri Matisse. Je krijgt ook de kans om de eerste film die ooit over Picasso gemaakt werd, met je eigen ogen te zien. Deze film geeft je een uitgebreid beeld van Picasso als tekenaar, kunstschilder en beeldhouwer.

Product #: 74967 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €13.5 $13.5 Available from: Shedeals