Ontwerp en draag je eigen hanger gemaakt met de loom bij Zahia Shedeals Ontwerp en draag je eigen hanger gemaakt met de loom bij Zahia

Ben je graag creatief bezig en hou je van juwelen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! De workshop werken met de loom: een hanger. Ga zelf aan de slag en maak je eigen unieke juweel. Schrijf je nu in voor deze workshop bij het bekende Zahia en pronk binnenkort met je exclusief en persoonlijk geweven hanger.

Workshop loomen bij Zahia

Sieraden zijn een manier om je persoonlijkheid in de verf te zetten. Toch vind je vaak nét niet wat je zoekt. Dan is er maar één oplossing; stroop die mouwen op en ga gewoon zelf aan de slag! Tijdens deze workshop start je met het opspannen van het weefgetouw/ de loom, om er een hanger op te maken met Miyuki glaskralen. Je maakt een trendy hanger met een driehoekig patroon. Er is keuze uit meer dan 50 kleuren! Het voordeel van het weefgetouw/ loom is dat je veel sneller te werk gaat dan wanneer alles handmatig gebeurt. Het is ook veel makkelijker om via deze techniek je zelf ontworpen patronen uit te werken. Tot slot kan de hanger afgewerkt worden met een kraaltje, kwastje of een pluimpje onderaan de punt.

Ter info: 

In deze workshop leer je een hanger maken, maar met het weefgetouw kan er net zo goed een choker of een armbandje gemaakt worden.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 14,70 i.p.v. € 35 voor een workshop Loomen bij Zahia (geldig in: Antwerpen, Gent, Leuven of Mechelen). Het weefgetouw is inbegrepen in de prijs.

*Let op: reservatie is verplicht!

Waar kan je de workshop volgen?

 • Antwerpen
  Everdijstraat 31
  2000 Antwerpen
 • Gent
  Beverhoutplein 13
  9000 Gent
 • Leuven
  Tiensestraat 19
  3000 Leuven
 • Mechelen
  Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
  2800 Mechelen
Product #: 74941 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €35 $35 Available from: Shedeals