Beleef een onvergetelijke dag in het openluchtmuseum Bokrijk Shedeals Beleef een onvergetelijke dag in het openluchtmuseum Bokrijk

Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je deze zomer hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je onderdompelen in het verhaal over vakmanschap van vandaag, gisteren en morgen en steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Leer bijvoorbeeld brood bakken dankzij de workshop met sterrenchef Kobe Desramaults. Koop snel je ticket met korting en geniet met het hele gezin van een toffe uitstap.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 8,50 i.p.v. € 12,50 voor één volwassene ticket voor Bokrijk. Tickets voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar kunnen aan de kassa worden bijgekocht aan € 2.

Meer info over Bokrijk:

Leer alles over onze huidige gebruiken In het Openluchtmuseum Bokrijk. Je ontdekt er hoe het verleden onze toekomst inspireert! Steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers of leef je uit in de speelschuur waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen.

In de zomer kom je alles te weten over het productieproces van graan tot brood en alle tradities die hiermee gepaard gaan. Én koop je artisanaal brood, recht uit de houtoven van De Superette Bokrijk.

Of kom elke zondag in juli en augustus naar de Bokrijkdagen met telkens een ander thema. Bewonder authentieke stoommachines of een grote koetsenparade, bekijk de boerderijdieren in actie of ontdek de boeiende mix tussen vakmanschap en hedendaags design.

Bekijk het volledige zomerprogrammatie HIER 

Product #: 74514 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12.5 $12.5 Available from: Shedeals