Laat de voetballer in je los op de tentoonstelling ‘Au nom du foot’ Shedeals Laat de voetballer in je los op de tentoonstelling ‘Au nom du foot’

Nog geen plannen voor deze zomer? Shedeals selecteerde enkele super leuke, creatieve, sportieve en informatieve uitstapjes speciaal voor jou en je familie. Zijn jullie bijvoorbeeld grote voetbalfans? Dan mag je de tentoonstelling ‘Au nom du foot’ zeker niet mislopen. Kom er alles te weten over de sport en test je eigen skills.

Wat houdt deze aanbieding in?

Download de GRATIS Shedealsvoucher en krijg ter plaatse 1 gratis toegangsticket per betalende toegang voor de tentoonstelling ‘Au nom du foot’.

‘Au nom du foot’, is voetbal de nieuwe religie?

Voetbal is in België volkssport nummer één. Om te spelen, maar vooral ook om naar te kijken en eindeloos over te discussiëren. Voetbal is passie, voetbal is oorlog en voetbal is god. Stadions stromen vol, kerken lopen leeg en voetbalprogramma’s kijken lijkt de nieuwe zondagbesteding. Toeval, of is er meer aan de hand ? Is voetbal de nieuwe religie? De tentoonstelling ‘Au nom du FOOT’ is leuk voor iedereen. Doe samen mee aan de voetbalquiz en test je voetbalkennis, of bewonder enkele bijzondere beelden en iconische voorwerpen met de gratis audiotour.

Product #: 74478 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals