Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting! Shedeals Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland met korting!

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Toevallig ook de P van papa. Nog geen idee voor een cool Vaderdagscadeau, toffer dan dit zal je niet snel iets vinden. Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 19,95 i.p.v. € 35 voor één toegangsticket voor volwassenen en/ of kind (vanaf 1 meter) voor Bobbejaanland.

*Gratis inkom voor kinderen onder 1 meter.

Meer info over Bobbejaanland

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?

Tijd voor een rustpauze! Stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar onze gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en sensationele stunts uitvoeren. Beleef het van 8 juli tot en met 27 augustus.

Nieuw: Stuntshow Wicked Wheels

Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen two-wheeling, backflips of handbrake turn alvast vanbuiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood!

Voor meer info over Bobbejaanland, klik je hier

Product #: 74404 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €35 $35 Available from: Shedeals