Stap met 10 vrienden aan boord van je sloep voor een boottocht met hapjes Shedeals Stap met 10 vrienden aan boord van je sloep voor een boottocht met hapjes

Wil je graag een originele uitstap met vrienden maken? Wat dacht je van een boottocht door Gent. Shedeals is in zee gegaan met Booot waardoor jij nu een boottochtje met 10 vrienden of familieleden maakt met een sloep die je zelf bestuurt! Leuke extra: je kan tijdens het varen naar hartenlust genieten van hapjes en cava. Schip Ahoy maatjes!

Wat houdt deze aanbieding in?

Boek je boottocht voor maximum 10 personen met hapjes en cava en betaal slechts € 130 i.p.v. € 260.

Let op: reservatie is verplicht via www.booot.be/contact

Vul het contactformulier in met je gegevens en vergeet zeker niet de code mee te geven die je terugvindt op je Shedealsvoucher.

Meer info over de boottocht met Booot

Na een kort introductie zijn jullie helemaal klaar om aan boord te gaan van jullie sloep en te beginnen varen. Elke sloep heeft een kaart met vaarroutes aan boord die je langs de mooiste plekjes van Gent leiden. Ben je een beginnend schipper, geen probleem de vaarroutes passeren niet langs sluizen of draaibruggen. Stap dus snel aan boord van je sloep voor een ontspannende en super leuke uitstap.

Product #: 74235 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €260 $260 Available from: Shedeals