Haal New York in huis met de zwart/wit print van de stad incl. lijst Shedeals Haal New York in huis met de zwart/wit print van de stad incl. lijst

New York, the city that never sleeps, the big apple, … Ontelbaar veel namen heeft deze bruisende stad. Droom je er al lang van om hem te bezoeken of ben je er al geweest en kan je er maar niet genoeg van krijgen. Dankzij HomeHaves haal je New York in huis met deze zwart/wit print van de stad. Kies zelf het formaat en de lijst. Een top deal die je niet mag missen!

Wat houdt deze aanbieding in?

Bestel nu je zwart/wit print van New York (formaat 30x40 of 50x70 cm) inclusief fotolijst (zwart, eik, koper of messing) en betaal slechts € 49 i.p.v. € 79.

Meer info over de zwart/ wit print New York

Deze poster van New York pas dankzij de Scandinavische zwart/ witte stijl makkelijk in elke (woon)kamer. Twijfel dus niet te lang, maar haal deze top deal nu in huis!

Kenmerken van de poster:

De poster wordt gedrukt op hoogwaardig mat premium papier. Dit is 180 gram papier van hoge kwaliteit. Hierdoor voelt de poster stevig aan en rolt hij niet of nauwelijks op. De poster is voorzien van een witte rand (3cm) om het zwarte kader heen. Hierdoor is de gehele poster (inclusief zwart kader) goed zichtbaar na inlijsten.

Kenmerken van de lijst:

  • Beschikbaar in 4 kleuren: zwart, koper, messing of eiken look
  • Beschikbaar in 2 afmetingen: 30x40cm of 50x70cm

Hoe ga je te werk?

Klik op de ‘Nu kopen’-knop en je komt automatisch op de website met de actie rond de New York zwart/ wit poster van HomeHaves terecht. Selecteer daar het aantal, de afmetingen en de kleur van lijst die je graag wil en klik op ‘voeg toe aan mandje’ de korting wordt automatisch verrekend.

Product #: 74018 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €79 $79 Available from: Shedeals