Ontdek de magische Grotten van Han en bezoek het prachtige Wildpark Shedeals Ontdek de magische Grotten van Han en bezoek het prachtige Wildpark

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Neem een duik onder de grond om het majestueuze decor van de Grotten van Han te ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Je staat er oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa. Nieuw: sprookjesachtige lichteffecten in de Grot van Han dankzij de laatste technologieën van Ledverlichting. Vergeet ook zeker het Wildpark, verkozen tot bestel Wildlife park in België niet.

Wat houdt deze aanbieding in?

Geniet van een exclusieve korting op je PassHan dankzij Shedeals!

  • Ticket volwassene of kind 12+: Slechts € 19,90 in plaats van € 29.
  • Ticket kind 4-11 jaar: Slechts € 14 in plaats van € 20.

De PassHan geeft toegang tot de Grotten van Han, Het Wildpark te bezoeken met de safari-car of te voet), de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900.

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld: een ontmoeting om nooit te vergeten

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Het honderdjarige trammetje neemt je mee tot aan de ingang van de grot. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Een pareltje dat terecht haar 3* in de Groene Michelingids verdient!

Nadat je volop hebt genoten van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je een al even betoverende wereld bovengronds. In het 250ha grote Wildpark, dat verkozen werd tot beste Wildlife park in België en dat volledig gewijd is aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten, ontdek je de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat: de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Trek je wandelschoenen aan, volg het natuurlijke wandelpad van 5km en ervaar de magische kracht van de natuur! Via dit wandelpad ontdek je de bladerdakbrug die je tot in de kruin van de bomen brengt.

Geniet je liever zittend van deze schoonheid? Stap dan aan boord van de Safari-car, en laat jezelf meevoeren op de tonen van de vrolijke melodie van het Domein!

Maar ook na deze idyllische ervaring in het hart van moeder natuur, is de dag nog niet ten einde. Er staat je nog een museum en tentoonstelling te wachten! In het speelse museum 'Han 1900’ neem je de teletijdmachine naar begin 1900 en beleef je de leefwereld van de Ardense dorpeling van toen. Bij de tentoonstelling PrehistoHan ga je nog verder terug in de geschiedenis. Je duikt als het ware in een collectie indrukwekkende opgravingen, van de prehistorie tot nu!

Product #: 73982 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €20 $20 Available from: Shedeals