Nu of nooit: duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2017 Shedeals Nu of nooit: duoticket + programmaboekje voor de AG Memorial Van Damme 2017

Op vrijdag 1 september vindt de 41e editie plaats van de AG Memorial Van Damme, de sportieve afsluiter van de IAAF Diamond League. Toppers uit de atletiekwereld, zoals Nafi Thiam gouden medaille-winnares op de zevenkamp in Rio de Janeiro, geven voor de 41e keer op rij het beste van zichzelf in het Koning Boudewijnstadion. En jij kan er bij zijn aan een extra voordelige prijs!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 49,99 in plaats van € 75 voor een duoticket voor de AG Memorial Van Damme 2017 op 1 september in het Koning Boudewijnstadion. De plaatsen bevinden zich in tribune 2 blok S.

Meer info over AG Memorial Van Damme

Wil jij gouden medaille winnares op de zevenkamp van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro Nafi Thiam en andere wereldoppers uit de atletiek live aan het werk zien? Dat kan op 01/09 in het Koning Boudewijnstadion tijdens de AG Memorial Van Damme. De Memorial is al jarenlang een trendsetter in de evolutie van de atletiekmeetings wereldwijd en introduceerde bijvoorbeeld als eerste muziek, vuurwerk, drums, een dynamische presentatie en veel meer. Deze internationale top-atletiekmeeting en finale van de 14 IAAF Diamond Leaguemeetings mag je dus beslist niet missen. Toppers uit de hele wereld zakken naar Brussel af voor de 41e editie van de Memorial. Het belooft weer een topper van formaat te worden en jij kan er bij zijn aan de helft van de prijs dankzij Shedeals!

Meer info vind je op www.agmemorialvandamme.be

Hoe ga je te werk?

Download je tickets via deze link en met de code die je vindt op jouw persoonlijke voucher. Volg daar de verschillende stappen en aan het einde ontvang je een bevestigingsmail met een link om je tribunetickets te downloaden. Vergeet niet om ze mee te brengen op 1 september (uitgeprint of op je smartphone) om te laten scannen aan de ingang. Naast een voucher voor je tribunetickets, ontvang je ook een voucher voor een programmaboekje. Die voucher kan je ter plekke omruilen.

Product #: 73980 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €75 $75 Available from: Shedeals