Set van 32 make-up borstels + borstelreiniger voor maar € 24,99! Shedeals Set van 32 make-up borstels + borstelreiniger voor maar € 24,99!

Je opmaken als een echte professional voor je volgend avondje uit? Haal dan snel deze set van 32 make-up borstels in huis! Hiermee kan je echt elke make-up look aan. Bij de set zit ook een mini-borstel die al je make-upborstels reinigt in een oogopslag! Zin om een set cadeau te geven? Bestel er twee aan extra korting - it's make-up time!

Wat houdt deze aanbieding in ?

  • Eén set van 32 make-up borstels (zwart OF hout) + 1 siliconen borstelreiniger voor slechts € 24,99 € i.p.v. € 149,90.
  • Twee sets van 32 make-up borstels (zwart én hout) + 2 siliconen borstelreinigers voor slechts € 45,99 i.p.v. € 298,80.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over deze make-up deal:

Op sociale media zie je de ene make-up tutorial na de andere voorbijkomen. Allemaal goed en wel, maar hoe kan je ooit al die borstels kopen zonder dat het je een fortuin kost? Zoek niet langer, want Shedeals heeft de oplossing gevonden! Onze set met 32 borstels bevat alles wat je nodig hebt om je dagelijkse make-up aan te brengen, maar ook om je helemaal fancy op te maken voor een avondje uit. 

Set make-up borstels

Je kan de borstels makkelijk gebruiken en onderhouden dankzij hun zachte synthetische haren. Ze worden geleverd met een kunstleren tasje: je neemt ze dus overal mee naartoe én ze worden beschermd. Handig! De set bevat borstels voor je teint (poederborstel, blushborstel…) en borstels voor oogmake-up en je lippen. (schaduwborstel, eyelinerborsteltje…)

Siliconen borstelreiniger

Wist je dat wanneer je je borstels vaak gebruikt, ze overtollige oliën en andere onzuiverheden bevatten? Het is daarom belangrijk om na te denken over de hygiëne ervan. De siliconen miniborstel van SDI-Paris is het ideale en onmisbare accessoire om je borstels te reinigen en te onderhouden. Met zijn ovale vorm en zijn compacte formaat kan je dit accessoire overal mee naartoe nemen.

Gebruiksaanwijzing: Nadat je je borstel hebt bevochtigd, wrijf je hem op de borstelreiniger met een druppeltje zeep. Spoel je borstel dan onder water door de haren terug in vorm te zetten met behulp van de spoelzone (bovenkant van de borstel). Het enige wat je nog te doen staat, is de borstel laten drogen !

Product #: 73941 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €149.9 $149.9 Available from: Shedeals