10.000 luchtballonnen en in eentje zit jij samen met je vriend(in) Shedeals 10.000 luchtballonnen en in eentje zit jij samen met je vriend(in)

De grauwe winterdagen laten we nu officieel achterwege, op naar beter weer! En dat wil zeggen: bloemen die bloeien, overal vlinders en… luchtballonnen. Als jij en je partner er eentje in de verte zien vliegen, denken jullie dan: ‘dat willen wij ook’? Grijp dan nu jullie kans! Dankzij Shedeals genieten jullie met z’n tweetjes van een luchtballonvaart met Info-Ballonvaarten.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 210 i.p.v. € 300 voor een ballonvaart voor 2 personen.

Meer info over Info-Ballonvaarten

Van bij het toekomen op het landingsterrein worden jullie al met open armen ontvangen door het ballonteam en onthullen we je de geheimen van de ballonwereld. Samen met een professionele piloot en een top crew wordt de ballon opgebouwd. Alle passagiers krijgen een veiligheidsbriefing, en even later wordt jullie droom eindelijk werkelijkheid! Na het opstijgen genieten jullie volop van het mooie landschap. De piloot vertelt vol passie over de werking van de ballon en helpt jullie met het ontdekken van de dorpjes waar jullie over varen.

Kort voor de landing volgen de laatste instructies om veilig te landen, en even later maken jullie, afhankelijk van de wind, een rustige of eerder sportieve landing.

Terwijl jullie genoten van jullie avontuurlijke vaart heeft het ballonteam de ballon gevolgd vanop de grond en als het even meezit staan ze jullie bij de landing op te wachten. Nu kan de ballon ingepakt worden.

Om de avond in schoonheid af te sluiten volgt er nog een heuse après ballooning. We klinken op de geslaagde vaart, en wie weet krijgen jullie nog een pittig verhaal te horen van het ballonteam terwijl de zon zachtjes achter de horizon verdwijnt…

 • De maximale capaciteit per ballon is 10 passagiers
 • Duur: ongeveer twee uur
 • Opstijglocaties/Zone:
  • Zone 1: Regio Brugge – Aalter – Torhout
  • Zone 2: Regio Gent – St-Niklaas – Dendermonde
  • Zone 3: Regio Oudenaarde – Aalst – Gerardsbergen
  • Zone 4: Regio Herentals – Averbode – Geel – Aarschot
  • Zone 5: Regio Hasselt – Houthalen – Lummen
  • Zone 6: Regio Tienen – Landen – St-Truiden – St-Joris-Winge
  • Zone 7: Regio Waterloo – Gembloux – Jodoigne

Hoe ga je te werk?

Van zodra je je Shedealsvoucher (voor 2 personen) hebt aangekocht, kan je via mail op contact@info-ballonvaarten.be contact opnemen met vermelding van je vouchercode, contactgegevens, vervaldatum en regio waar je wenst te varen. Info Ballonvaarten zal dan via mail terug contact met je opnemen om de mogelijke data door te geven en verder af te spreken.

Bij aankoop van de Shedealsvoucher zijn de algemene voorwaarden van toepassing vermeld op de site www.info-ballonvaarten.be

Product #: 73937 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €300 $300 Available from: Shedeals