€5 voor een waardebon van € 25 geldig op ganse website van Ambiance Sticker Shedeals €5 voor een waardebon van € 25 geldig op ganse website van Ambiance Sticker

Een waardebon van € 25, die jou maar € 5 kost? Dat kan enkel bij Shedeals! Surf snel naar Ambiance Sticker en maak je keuze uit het ruime aanbod muurstickers, meer dan 15.000 designs. Wij zijn alvast helemaal fan van het paradijselijke eiland en het Afrikaanse zonsondergang model!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu maar € 5 voor een waardebon van € 25 bij Ambiance-Sticker. Geldig op het hele assortiment vanaf een bedrag van € 60.

Meer over de muurstickers van Ambiance Sticker

Muurstickers zijn dé manier om je interieur van een originele eyecatcher te voorzien. Of om een gezellige sfeer te creëren, een zomerse sfeer bijvoorbeeld! Je vindt bij Ambiance Sticker heel wat leuke stickers met opschriften als Hapiness is homemade en Hakuna Matata – it means no worries - tot schattige katjes of honden en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils in deze superleuke online shop! De zelfklevende muurstickers zijn bovendien makkelijk aan te brengen op alle vlakke oppervlakten en zijn geschikt voor iedere kamer in huis.

Hoe bestel je zo’n geweldige muursticker?

Nadat je je Shedealsvoucher hebt aangekocht, surf je naar www.ambiance-sticker.com. Kies je favoriete stickers (voor een minimumbedrag van € 60) en geef bij het afrekenen van je winkelmandje de Ambiance Sticker code in die je terugvindt op je voucher.

Product #: 73933 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €25 $25 Available from: Shedeals