Exclusief Sunparks aanbod: boek een weekend en krijg een midweek GRATIS! Shedeals Exclusief Sunparks aanbod: boek een weekend en krijg een midweek GRATIS!

Er even tussenuit in eigen land? Bekijk dan zeker het Sunparks aanbod voor een weekendje weg in mei, juni of september EN krijg er een midweekverblijf GRATIS bij! Profiteer dan van dit uniek aanbod voor onze parken Sunparks De Haan aan zee, Oostduinkerke aan zee, Kempense Meren en Ardennen! Haast je, want er zijn maar een beperkt aantal verblijven beschikbaar.

Wat houdt deze aanbieding in?

Boek je weekend weg bij Sunparks in mei, juni of september EN krijg er een midweekverblijf GRATIS bij! Dit uniek aanbod is geldig voor verblijven in Sunparks De Haan aan zee, Sunparks Oostduinkerke aan zee, Sunparks Kempense Meren en Sunparks Ardennen!

Meer info over deze Sunparks aanbieding

Met dit exclusieve aanbod kan je een weekend reserveren bij Sunparks De Haan aan zee, Sunparks Oostduinkerke aan zee, Sunparks Kempense Meren en Sunparks Ardennen en krijg je er GRATIS een midweekverblijf bij! Al de vakantieparken zijn gelegen in prachtige omgevingen. Lange wandelingen in de natuur of een bezoekje aan de nabijgelegen attracties met de fiets: het kan allemaal. Sunparks biedt een verscheidenheid aan plaatsen om te ontdekken. De huisjes zijn bovendien voorzien van alle comfort. Is het slecht weer? Weet dat elk park ook een ruime keuze aan indooractiviteiten heeft. Je kan gaan zwemmen in het binnenzwembad, ontspannen in de sauna’s en stoombaden, of speel tennis, squash of bowling in de sportschool.

*Deze actie is geldig voor aankomsten vanaf 19 mei – 29 september 2017. Houd er rekening mee dat de actie in overeenstemming is tot 1 juni 2017.

Hoe ga je verder?

Door te klikken op ‘Nu kopen’ word je doorverwezen naar de Sunparks website waar je je verblijf kan boeken. Reservering en betaling worden gedaan op de site van Sunparks en je ontvangt een bevestiging van Sunparks. Je ontvangt geen bevestiging van Shedeals als de reservering gemaakt wordt op de partnersite.

Geldig:

  • Voor Sunparks De Haan aan zee, Oostduinkerke aan zee, Kempense Meren en Ardennen
  • Voor een selectie aankomsten vanaf mei 2017 t.e.m. 29 september 2017
  • Voor een selectie Vakantiehuizen van 2 tot 8 personen
Product #: 73918 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals