30 % korting op je tickets voor het KEIZERLIJKE STRAUSS spektakel Shedeals 30 % korting op je tickets voor het KEIZERLIJKE STRAUSS spektakel

De “Diva’s” van de prestigieuze Bolsjoj Opera van Moskou ontvangen zigeunerviolist Roby Lakatos in een nieuwe editie van het spektakel “Keizerlijke Strauss”. Het programma van dit concert, uniek in zijn genre en onder begeleiding van het groot orkest van Pascal Peiffer, brengt de mooiste melodieën van de Weense grootmeester, maar ook de bekendste aria’s uit opera en musical. Een gevarieerd programma, sprankelend en vol humor. En je kan genieten van een uitzonderlijke Shedeals aanbieding van 30% korting!

Wat houdt deze aanbieding in? 

Kies uit een ticket in categorie 1, 2, 3 of 4 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel of in de Filharmonische zaal in Luik. 

  • Betaal voor een ticket in categorie 1 slechts € 52,50 i.p.v. € 75. 
  • Betaal voor een ticket in categorie 2 slechts € 45,50 i.p.v. € 65. 
  • Betaal voor een ticket in categorie 3 slechts € 38,50 i.p.v. € 55. 
  • Betaal voor een ticke in  categorie 4 slechts € 31,50 i.p.v. € 45. 
Meer info over het 'Keizerlijke Strauss" spektakel

Svetlana “Carmen” Shilova is één van de “sterren” van de Bolsjoj Opera van Moskou, één van de bekendste ter wereld. Zij sloeg de wereld met verbazing door haar lyrische vertolking van “Carmen” die haar meteen haar bijnaam opleverde!
Tijdens dit concert vertolkt zij de mooiste melodieën uit het oeuvre van Bizet.

Anna Aglatova is zonder twijfel één van de prinsessen van de Moskovitische opera. Tijdens haar internationale tournees werd zij één van de favoriete partners van José Carreras. In juni staat zij voor de allereerste keer op de Belgische podia ! En tenslotte zal Roby Lakatos, de “Prins van de Zigeunerviolisten” enkele van de mooiste melodieën laten horen zoals “Zwarte Ogen”, “Twee gitaren”, “Csardas”. Een betoverende ervaring!

Programma, info en video’s op www.classicall.be

Praktische informatie: 

  • zondag 11 juni 2017 om 17:00u. in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. 
  • zaterdag 17 juni 2017 om 15:00u. in de Filharmonische zaal in Luik.
Product #: 73908 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €45 $45 Available from: Shedeals