Zomeren in Frankrijk of Spanje met Pierre & Vacances en € 500 korting Shedeals Zomeren in Frankrijk of Spanje met Pierre & Vacances en € 500 korting

Gun jezelf deze zomer een welverdiende vakantie in wat denk je Frankrijk of Spanje! Geniet van luxe, de talloze zomerse activiteiten en het mooie uitzicht op de Pierre & Vacances vakantieparken. Ze bevinden zich in de mooiste zomervakantie regio’s van Frankrijk of Spanje. Boek nu je ideale zomervakantie en ontvang tijdelijk tot € 500 korting op jouw verblijf!

Wat houdt deze aanbieding in?

Boek je verblijf in een van de Pierre & Vacances vakantieparken en geniet van kortingen tot wel € 500 op je verblijf.

In dit aanbod zitten de volgende bestemmingen: Spanje (Andalusië en de Canarische eilanden), en natuurlijk ook Frankrijk (Bretagne, Côte d’Azur, Normandië, Picardië, etc.). PS: in dit aanbod zijn er ook accommodaties voor Kroatië.

Geldig voor aankomsten van mei tot en met 18 november 2017, inclusief de zomervakantie! 

Hoe ga je te werk?

Door te klikken op ‘Nu kopen’ word je doorverwezen naar de Pierre & Vacances website waar je je verblijf kan boeken. Reservering en betaling worden gedaan op de site van Pierre & Vacances. Je ontvangt een bevestiging van Pierre & Vacances. Je ontvangt geen bevestiging van Shedeals als de reservering gemaakt wordt op de partnersite.

Ontdek de vakantiehuizen en villa’s bij Pierre & Vacances en profiteer tot € 500 korting!

Verblijf voor een vakantie vol plezier met het hele gezin in één van de Pierre & Vacances vakantieparken in Frankrijk of Spanje. Geniet samen van het waterpark met glijbanen, de vele restaurants, entertainment, kids clubs en vele andere activiteiten voor jong en oud.
Bij Pierre & Vacances vind je volledige ingerichte vakantiehuizen en villa’s tot 14 personen met terras of een eigen tuin!

Voordelen bij Pierre & Vacances:

  • Flexibele aankomstperiodes: kies zelf je dag van aankomst
  • Bepaal zelf de verblijfsduur
  • Eenvoudig te betalen: boek nu en betaal je vakantie in 2 keer
  • Een vakantie voor het hele gezin met animatie, restaurants, activiteiten voor jong en oud...
  • Nederlandstalige animatie op de vakantieparken tijdens de schoolvakanties
Product #: 73907 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals