Goodiebag gevuld met 7 kwalitatieve make-upproducten Shedeals Goodiebag gevuld met 7 kwalitatieve make-upproducten

Elke vrouw houdt ervan: jezelf verwennen en optutten met kwaliteitsvolle make-up. Dankzij deze goodiebag met 7 verschillende make-upproducten wordt dat kinderspel. Een kohl oogpotlood, een eyebrow bar, een nagellak, en nog veel meer! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om er stralend uit te zien.

Wat houdt deze aanbieding in?

Bestel nu je goodiebag met 7 make-upproducten en betaal slechts € 29,90 i.p.v. € 180,30.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over deze goodiebag

Benieuwd om de merken w7, Ingrid en Vollaré te ontdekken? Ziehier de ideale gelegenheid zonder je portemonnee te plunderen! Test dankzij Shedeals deze make-upproducten uit, alleen of onder vriendinnen!

  • 1.Nagellak W7 – ter waarde van € 9,90: Deze nagellak maakt elke outfit af. Dankzij zijn breed borsteltje is hij makkelijk aan te brengen en bovendien droogt hij super snel.
  • 2. Eyebrow bar W7 – ter waarde van € 29,90: je wenkbrauwen een mooie vorm geven van kan het verschil maken! De eyebrow W7 bar is de beste manier om direct mooie wenkbrauwen te hebben.
  • 3. Lash artist mascara Ingrid – ter waarde van € 27,90: Lash artist is een mascara die ultra-langdurig effect garandeert. De revolutionaire formule met natuurlijke en moderne hydrofobe ingrediënten beschermt je wimpers en zorgt voor perfecte make-up in elke situatie.
  • 4. Captain very black eyeliner W7 – ter waarde van € 19,90: Deze vloeibare eyeliner heeft niet alleen een trendy verpakking, maar geeft je ogen ook een diep zwarte lijn.
  • 5. Chunky eyes W7 – ter waarde van € 9,90: Als je je extreme intense kleur makkelijk wil laten vervagen. De romige formule maakt het makkelijk om de aangebrachte lijn onmiddellijk na het aanbrengen te laten vervagen.
  • 6. Internsief verjongingsserum Skin Up – ter waarde van € 69,90: Deze intensieve geconcentreerde serum herstelt de glans van je huid (zowel de jonge als de meer mature huid). Hij verjongt en voedt de huidcellen dankzij een diepe en langdurige hydratatie. Hij bestrijdt rimpels en verbetert de consistentie van de huidcellen. Daarbovenop herstelt de serum de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  • 7. Patch eyeliner - ter waarde van € 12,90: stralende ogen in een handomdraai met deze eyeliner patches. Je brengt ze aan  zoals een sticker, deze eyeliner patches geven je een intense blik en dat gedurende 24 uur!

*willekeurige kleur/model.

Product #: 73906 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €180.3 $180.3 Available from: Shedeals