Ideaal Vaderdag-cadeau: kookboekenpakket van njam!-chefs Shedeals Ideaal Vaderdag-cadeau: kookboekenpakket van njam!-chefs

Staat jouw papa altijd met plezier in de keuken? Geef hem dan voor Vaderdag dit kookboekenpakket van twee top njam!-chefs cadeau! Dankzij de boeken van Roger van Damme en Peppe Giacomazza leert hij de kneepjes van het vak. En wanneer hij de recepten uitprobeert, kan jij hem uiteraard te hulp schieten en gewoon keihard meegenieten! ;-)

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 24,90 i.p.v. € 43,98 voor dit njam! kookboekenpakket incl. 'Het beste van Roger' en 'Het beste van Peppe'.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen. 

Meer informatie over deze njam! kookboekendeal:

'Het beste van Roger'

Roger van Damme behoort tot één van de bekendste meester-patissiers van België. De Njam!-chef deelt in dit kookboek zijn kennis met jou, zodat jij indruk kan maken op je vrienden en familie. Van pannenkoeken voor beginnelingen tot ingewikkelde dessertcreaties. Iedereen vindt wat wils in 'Het beste van Roger'!

'Het beste van Peppe'

Bij de Siciliaan Peppe Giacomazza zit koken in het bloed. Zijn vader Vincenzo, eigenaar van La Botte in Genk, gaf zijn kennis door. Pasta's, heerlijke vleesgerechten... Al het lekkers uit de Italiaanse keuken vind je terug in dit leuke boek. Veel kookplezier!

Product #: 73904 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €43.98 $43.98 Available from: Shedeals