Waterpret bij Océade! Dagpas voor het grootste waterpark van België Shedeals Waterpret bij Océade! Dagpas voor het grootste waterpark van België

De Orkaan, de Barracuda, de Kanonbal, ... De kids kunnen zich helemaal laten gaan in de avontuurlijke waterattracties van Océade en voor de mama’s en papa’s is er het Saunaland. Bovendien geniet je nu van een fikse korting via Shedeals. Van een win-winsituatie gesproken!

Wat houdt deze aanbieding in?

Via Shedeals geniet je van een super korting op je toegangstickets.

  • Ticket volwassene: Slechts € 13,50 in plaats van € 21 voor een dagticket voor volwassenen en kinderen groter dan 1m30.

  • Ticket kind: Slechts € 10,50 in plaats van € 19 voor een dagticket voor kinderen tussen 1m15 en 1m30. (Kinderen kleiner dan 1m15 mogen gratis binnen)
*De toegang tot Saunaland voor +18 jarigen in badkledij is inbegrepen in de prijs. Gebruik van handdoek is verplicht in de sauna's. 

Opgelet: je toegangsticket is enkel geldig bij aankomst voor 12.00 uur op zaterdag, zondag, feestdagen of tijdens de schoolvakanties

Océade, het nr.1 waterpretpark van België

Dit levendig waterpretpark in Brussel dompelt jou, jouw familie en jouw vrienden onder in een onvergetelijk wateravontuur met vooral veel glijbanen. Zes daverende glijbanen met in totaal 10 glijbaanpistes.

Er zijn niet alleen verschillende glijbanen in Océade, er zijn ook veel verschillende mogelijkheden om van die glijbanen naar beneden te komen. Daal de Caméléon af in jouw favoriete kleur, trotseer de impressionante Anaconda met een band voor 1, 2 of 3 personen! Samen ervaringen beleven en delen, daar draait het bij Océade om.

Product #: 73881 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19 $19 Available from: Shedeals