Geniet van de fabuleuze balletvoorstelling ‘Het Zwanenmeer’ met korting Shedeals Geniet van de fabuleuze balletvoorstelling ‘Het Zwanenmeer’ met korting

Bewonder Bolshoi superstar Maria Aleksandrova in november en december in het Paleis voor Schone Kunsten en het Saint-Michel theater in Brussel. Ze wordt voor de eerste keer begeleid door het orkest en het ballet van de Nationale Opera van Oekraïne. Een magische gebeurtenis die je moet delen met je familie en vrienden!

Wat houdt deze aanbieding in?

Kies uit een ticket in categorie 1, 2 of 4 in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten of het Théâtre Saint-Michel in Brussel:

  • Ticket in categorie 1 voor slechts € 66,50 i.p.v. € 95.
  • Ticket in categorie 2 voor slechts € 55 i.p.v. € 80.
  • Ticket in categorie 4 voor slechts € 28 i.p.v. €40.

Maria Aleksandrova in “Het Zwanenmeer”

MARIA ALEKSANDROVA, de "Prima Ballerina" van het prestigieuze Bolshoi ballet uit Moskou zal voor het eerst te bewonderen zijn in Brussel in het prachtige "Zwanenmeer", vergezeld door het orkest en het ballet van de Nationale Opera van Oekraïne.

Het Zwanenmeer: een uitzonderlijke verhaal

Het Zwanenmeer vertelt het verhaal van de grote liefde tussen Prins Siegfried en prinses Odette voor de tovenaar, Von Rothbart, een vloek over de prinses uitspreekt. De zuivere en onschuldige Odette veranderd vanaf nu bij valavond in een zwaan. Alleen onvoorwaardelijke liefde kan de vloek verbreken. Von Rothbart probeert zicht tevergeefs te mengen tussen de twee geliefden, zijn dochter Odile lijkt immers als twee druppels water op Odette...

Praktische info:

  • Op maandag 27 november 2017 om 20:00u in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel
  • Op zondag 3 december 2017 om 14:00u in het Saint-Michel theater in Brussel
Product #: 73391 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals