Uitzonderlijke tweedaagse citytrip naar Parijs vanaf € 99 Shedeals Uitzonderlijke tweedaagse citytrip naar Parijs vanaf € 99

Stad van de liefde, geschiedenis, gastronomie en mode... Parijs vervult al onze dromen! Ontdek deze legendarische stad tijdens een begeleide tweedaagse citytrip die je leidt langs Galeries de Lafayette naar de Arc de Triomphe en van het Louvre naar de Eiffeltoren. Dit alles vanaf € 99 per persoon!

Onvergetelijke citytrip naar Parijs

We houden van Parijs omwille van zijn prestige, de boulevards, de levendige sfeer en de stijlvolle monumenten. We nemen je mee voor 2 onvergetelijke dagen langs de belangrijkste plaatsen van de stad én waar je geweldige koopjes kunt doen in de meest trendy boetiekjes.

DAG 1:

Vertrek vanuit Lummen, via Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk richting Parijs. Na een stop in Peronne bereik je om 11u30 de Lichtstad. De eerste dag zal in het teken staan van shoppen. Je start de ontdekking van de stad met een bezoek aan Galeries de Lafayette en de Opéra, waar je vrij kunt lunchen. Rond 16u30 heb je de mogelijkheid om aan boord te gaan van een rivierboot voor een onvergetelijke rondleiding op de Seine (optioneel). Rond 18u30 word je naar de levendige buurt 'Clichy' gebracht voor het diner. (optioneel: 3 gangen-menu). Daarna is het tijd om uit te rusten in het hotel.

DAG 2:

Na een heerlijk ontbijt in het hotel start jouw dag met een rondleiding door de stad op een autobus. Je zal La Défense, Place d'Etoile, Alma-brug, de bekende Champs-Elysées tot Arc de Triomphe passeren. Een stop is voorzien op Trocadéro, vlak aan de Eiffeltoren en de Champ-De-Mars. Je stopt ook aan het Hôtel des Invalides waar je enkele foto's kan nemen, waarna de rit wordt verdergezet richting de Pont Alexandre-III brug en het Petit en Grand Palais. De tocht gaat nadien nog verder via een wandeling in de tuinen van het Louvre, waarna je de wijk 'Montmartre' bereikt. 

De lunch wordt aangeboden in een typisch Parijse setting (optioneel). Dit restaurant is gelegen ter hoogte van het centrum en de Sacré-Coeur. je hebt dan aansluitend vrije tijd om het charmante Montmartre te ontdekken. Rond 16u30 is dan de terugreis naar België met een voorziene stop in Peronne.

Wat houdt deze reis naar Parijs, georganiseerd door reisagentschap Opportunity, in?

Vanaf € 99 in plaats van € 318 per persoon, inclusief:

  • 2 dagen/ 1 nacht
  • Verblijf in hotel Novotel Rueill Malmaison 4* (of gelijkwaardig)
  • Ontbijt in hotel
  • Transport in luxe autocar
  • Uitstappen buiten tour autobus: Sacré-Coeur, Montmartre
  • Tour autobus: Eiffeltoren, Trocadéro, Militaire School, Panthéon (begeleide stadstour van 4u op de 2de dag)
  • Bezoek aan de tuinen van het Louvre
  • Tweetalige gids (NL en FR) gedurende de hele reis
  • Reisdocumenten, uren en gedetailleerd schema van de uitstappen

Optioneel: boottocht langs de Seine, 3-gangenmenu in de wijk Clichy, lunch in Montmartre, beklimming Montmartre en dinertheater 'Nouvelle Eve'.

Product #: 72884 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €199 $199 Available from: Shedeals